Meşe cipsi V.'nin rengini koyulaştırır ve karakterini derinleştirir.
Meşe cipsi, V.'ye odunsu notalar ekler.
Amerikan menşeili V.'ler genellikle meşe fıçılarda olgunlaştırılır. Bu fıçılar içeceğin karakterini büyük ölçüde etkiler. Meşe cipsi, bu fıçılarda kullanılan meşe ağacından elde edilir. Fıçı içindeki V. ile temas eder ve lezzetini zenginleştirir.
Not: Tüm içeceklere meşe lezzeti vermek için kullanabilirsiniz.
önce normal suda bir dakika kadar suya tutun ardından
Kullanım: 12 litre V. için damak zevkinize göre 1 veya 4 adet adet civarı meşe çubuğunu
ilave edin ve 15 gün bekletin(kullanacağınız çubukları önce normal suda temizleyin) . Bekleme süresi dolduktan sonra meşe çubuklarını içecekten ayırın. Demlenme süresi tamamen damak zevkinize kalmıştır daha erken veya geç çıkarabilirsiniz. Meşe çubuklarını 1'den fazla kez kullanabilirsiniz.
İçerik: Kavrulmuş Meşe Çubuğu