Meşe cipsi V.'nin rengini koyulaştırır ve karakterini derinleştirir.
Meşe cipsi, V.'ye odunsu notalar ekler.
Amerikan menşeili V.'ler genellikle meşe fıçılarda olgunlaştırılır. Bu fıçılar içeceğin karakterini büyük ölçüde etkiler. Meşe cipsi, bu fıçılarda kullanılan meşe ağacından elde edilir. Fıçı içindeki V. ile temas eder ve lezzetini zenginleştirir.
Not: Tüm içeceklere meşe lezzeti vermek için kullanabilirsiniz.
Kullanım: 12 litre V. için damak zevkinize göre 2 veya 4 adet adet meşe çubuğunu önce normal suda bir dakika kadar suya tutun ardından
12 Litre V.'ye ürüne ilave edin ve 15 gün bekletin. Bekleme süresi dolduktan sonra meşe çubuklarını içecekten ayırın. Demlenme süresi tamamen damak zevkinize kalmıştır daha erken veya geç çıkarabilirsiniz.
İçerik: Kavrulmuş Meşe Çubuğu