Meşe cipsi Vsk.'nin rengini koyulaştırır ve karakterini derinleştirir.
Meşe cipsi, V.'ye odunsu notalar ekler.
Amerikan V.'leri, genellikle meşe fıçılarda olgunlaştırılır. Bu fıçılar, V.'nin karakterini büyük ölçüde etkiler. Meşe cipsi, bu fıçılarda kullanılan meşe ağacından elde edilir. Fıçı içindeki viski ile temas eder ve lezzetini zenginleştirir.
Not: Tüm içeceklere meşe lezzeti vermek için kullanabilirsiniz.
Kullanım: 10 adet meşe çubuğunu önce normal suda bir dakika kadar suya tutun ardından
12 Litre bitmiş ürüne ilave edin ve 15 gün bekletin. Bekleme süresi dolduktan sonra meşe çubuklarını içecekten ayırın. Demlenme süresi tamamen damak zevkinize kalmıştır daha erken veya geç çıkarabilirsiniz.
İçerik: Kavrulmuş Meşe Çubuğu