Vsk üretiminde meşe, sadece bir odun değil; aromanın ve karakterin anahtarıdır. Kavrulmuş Amerikan meşesi Vsk'ye vanilya, karamel ,tatlı odunsu ,hindistan cevizli , duman notalar kazandırarak zengin ve yumuşak bir karakter verir.
Kullanım: 96 derece 5lt çözücü için 8 litre su ve 50ml red malt aromasını güzelce karıştırıyoruz ve 12 litre bitmiş ürün elde ediyoruz. Ardından 4 adet meşe çubuğumuzu suya tutarak kabaca üzerindeki tozu alıyoruz ve 12lt bitmiş ürünümüze 4 adet meşeyi koyup içeceğimizin ağzını kapatıyoruz. En az 15 günlük bir dinlendirmeden sonra 1 kereye mahsus içeceğin ağzını 4-6 saat kadar açıp dinlenmeye bırakıyoruz ve artık tüketime hazır halde afiyet olsun.
Tavsiye ettiğimiz dinlendirme süresi 3-6 ay aralığıdır. Bu süre zarfında ara ara tadım testi yaparak damağınıza uygun lezzeti yakalayın.Kavrulmuş Amerikan Meşesinin en güzel yanı birden fazla kez kullanabiliyoruz. Kullandıkça daha derin ve zengin bir lezzet veriyor.
İçerik: Malt Aroması, Meşe Yongaları