200₺ üzeri ücretsiz kargo
Kredi Kartı Veya Kapıda Nakit Ödeme
200₺ üzeri ücretsiz kargo
Kredi Kartı Veya Kapıda Nakit Ödeme
Evde Rakı Yapımı? Anason Yağı Rakı Kiti Nasıl Kullanılır?

Evde Rakı Yapımı? Anason Yağı Rakı Kiti Nasıl Kullanılır?

Sek Aroma Anason Yağıyla Evde Rakı Nasıl Yapılır? 1 Lt. Çözücü etilinize 3ml Sek Aroma Anason Yağı katıp üzerine 1,2 litre su katmanızı tavsiye ederiz. Tekirdağ Lezzeti yakalamak için dilerseniz 3ml kadar Yaş Üzüm aroması ve Gliserin de ilave edebilirsiniz.

Sek Aroma Altın Seri Anason Hazır Kiti ile Evde Rakı Nasıl Yapılır? 1 Lt. Çözücü etilinize tek seferde 50 ml Sek Aroma Altın Seri Karışımı ilave edilerek karıştırılır ardında 1.2 Lt. Su ilave edilerek tekrar karıştırılır. İçeceğiniz hazır afiyet olsun

5 Lt Çözücü etil için kullanım ise 100ml Sek Aroma Altın Seri Rakı Kitini 5 litre etile ilave edip güzelce karıştırın ardından üzerine 5.5 lt su ilave edip tekrar karıştırın toplamda 10.5 Lt. bitmiş rakınız hazır olacak afiyet olsun.

Dikkat Sek Aroma Altın seri kitleri tek kullanımlıktır örneğin 100ml kit 20ml şekilde bölerek kullanılmaz!

  Tavsiyeler; 96°lik alkolünüzü 1 gün önceden havalandırıp sonrasında ise 2-3 kez karbon filtreden geçirirseniz acı tadının kaybolduğunu göreceksiniz. Dilerseniz karışım bitiminde 4/1 fincan toz şeker ilave edebilirsiniz. 3ML Gliserin eklemeniz ise rakınızı daha kıvamlı ve yağlı hale getirecektir. Karışımınızı 2-3 gün bekletmeniz ürünün tamamen homojen olmasını sağlayacaktır.